ORDER ONLINE
Results

Vi er med på Eventyrlig Oppussing

Submitted by Kjetil.Gulbrandsen on Man, 11/19/2018 - 13:56

Maistua i Harstad skal pusses opp av gjengen i Eventyrlig Oppussing.

Maistua er eid av Turistforeningen og ligger en halvtimes gåtur opp i åsen rett utenfor Harstad. En av ideene Halvor & co hadde var å lage en hems der man kan ligge å se på nordlyset. Vi fikk forespørselen om vi klarte å utstyre hytta med to takvinduer som ikke snør eller iser igjen på vinteren. EGLAS er et elektrisk oppvarmet glass som er ideelt til dette formålet. 

Går foran med tariffmerking – vil sette en standard i glassindustrien

Submitted by Thy.dang on Tor, 10/03/2019 - 08:55

Som seriøs bedrift ønsker vi å markere at vi har tariffavtale, sier ansatte og ledelsen ved Glassolutions i Sauda.

Som første bedrift innenfor glassindustrien har Glassolutions i Sauda inngått avtale om tariffmerking. Det innebærer at bedriften og Fellesforbundet har avtalt at bedriften kan benytte seg av Tariffmerket, som bekrefter at det er tariffavtale og ordnede forhold på bedriften.

– Merket viser at bedriften driver seriøst, og er også et signal om at vi ønsker at resten av bransjen skal gjøre det, sier Fredrik Larsson, nestleder i klubben.

Saint-Gobain har solgt Glassolutions Norge og Sverige

Submitted by Kjetil.Gulbrandsen on Fre, 01/11/2019 - 09:23

Saint-Gobain har solgt Glassolutions Norge og Sverige til det svenske investeringsselskapet Mimir Invest AB. Vidar Eikeset fortsetter som leder for virksomhetene. – Våre nye eiere har også inngått en franchiseavtale med Saint-Gobain som betyr at vi skal fortsette utviklingen av merkevaren Glassolutions og samtidig ha en lokal tilstedeværelse i de to landene, sier Eikeset.

Julen 2018

Submitted by Kjetil.Gulbrandsen on Man, 11/12/2018 - 13:49

Åpningstider julen 2018

Vi har vanlig åpningstid til og med fredag 21. desember. Vær oppmerksom på at produksjon og utkjøring kan være noe begrenset mot slutten av uken.

Første arbeidsdag er 2. januar 2019.

Hjem

Submitted by Ishant.Chanchlani on Man, 08/28/2017 - 16:41

Glassolutions Norway AS er en totalleverandør av alle type glassløsninger til proff markedet. Vår ambisjon er å være Norges beste glassleverandør, som møter markedets krav til miljøhensyn og trygghet. I Norge produserer vi kvalitetsprodukter og løsninger på våre fabrikker i Fredrikstad og Sauda. Vi er en av Skandinavias største produsenter av sikkerhetsglass.